Вигідна співпраця з ТМ Огородник
Вигідна співпраця з ТМ Огородник
Вигідна співпраця з ТМ Огородник
Вигідна співпраця з ТМ Огородник

Номер объявления 321614

Описание

Дистрибуційний напрям діяльності ТОВ «Едельвелла» представлений ТМ «Огородник» і ТМ «Цілющі криниці». За 15 років існування компанія завоювала довіру споживачів завдяки високому рівню сервісу і якості продукції.

ТМ «Огородник» – виробник натуральних приправ, спецій і пряностей високої якості. Асортимент, який ми маємо, здатен задовольнити навіть найвимогливішого споживача. Ми гарантуємо якість наших приправ, оскільки вони виготовлені із високоякісних інгредієнтів. Наявність власної лабораторії дозволяє нам не сумніватися в нашому продукті та сміливо стверджувати, що він відповідає високим стандартам.

ТМ «Цілющі криниці» займається виробництвом мінеральної води. Воно розташоване в найбільш екологічно чистому місці Закарпаття, поряд із санаторієм «Шаян». Власна лабораторія хімічного і мікробіологічного контролю постійно перевіряє нашу продукцію на відповідність заявленим стандартам якості.

Компанія «Едельвелла» шукає партнерів і запрошує до співпраці всіх, хто хоче отримати високоякісну продукцію за доступною ціною. Давайте працювати разом!

Дополнительная информация на сайте edelwella.com.ua

(031)4251991, (067)3128160


Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Подать объявление бесплатно в Центр объявлений Украины в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Подать объявление бесплатно в Центр объявлений Украины