Односпальний надувний матрац Intex 68950

Номер оголошення 37901

Опис

Ви маєте можливість придбати найкомпактнішу модель матрацу з серії Twin Downy, яка дозволить скористатися нею в різних обставинах вдома, в офісі, на дачі або в поїздках. Ліжко не займає багато місця як в надутому вигляді, так і в зібраному стані. Завдяки невеликому розміру і вазі матрац можна з упевненістю укладати в дорожню валізу, і зі спокійною душею відправлятися в подорож, будучи впевнений, що комфортний і зручний відпочинок Вам забезпечений.

Він важить 2,3 кг і займає небагато місця, як в шафі, так і в просторі квартири. При цьому, надувний матрац Intex – це повноцінне ліжко. Його поверхня покрита спеціальним велюровим напиленням, що дозволяє відчувати максимальний комфорт під час сну. Також поверхня оснащена спеціальними поздовжніми смугами. Це дає подвійний ефект: постільна білизна не ковзає по поверхні матраца під час сну, а також дозволяє хребту займати правильне ортопедичне положення. У комплексі це гарантує ммаксимально приємний відпочинок.

Міцний ПВХ - матеріал, виготовлений за найвищими стандартами якості, дозволить помістити матрац на будь-якій поверхні. Це виріб Іntex стане відмінним місцем для сну і в туристичному наметі. Цінителі сонячних ванн також зможуть насолодитися його перевагами: такий матрац дозволить з максимальним комфортом отримати першокласний загар.

З повним асортиментом товарів Ви можете ознайомитись на нашому сайті classy.com.ua.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Розмістити оголошення безкоштовно в Центр оголошень Донецька та Донецької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Розмістити оголошення безкоштовно в Центр оголошень Донецька та Донецької області