Продається домен-адреса електронного торгового центру
Продається домен-адреса електронного торгового центру
Продається домен-адреса електронного торгового центру
Продається домен-адреса електронного торгового центру
Продається домен-адреса електронного торгового центру
Продається домен-адреса електронного торгового центру

Номер оголошення 557449

Опис

Пропоную Вам купити унікальний інтернет-адресу. Це ЕЛЕКТРОННИЙ ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, розташований на червоній лінії в інтернеті. Ви отримаєте винятковий шанс збільшити прибутковість і розширити Ваш бізнес. Адреса сайту дає можливість забрати на себе потік користувачів інтернету, які вводять запити зі словами: «розпродажі москва», що підвищить показники онлайн-конверсії. Домен оптимальний не тільки для Москви і МО, але і для покупців по всій РФ.

Варіанти роботи ЕЛЕКТРОННОГО ТОРГОВОГО ЦЕНТРУ:

1. ОРЕНДА.
Ви за 30-40-60 т. Р. в міс. розміщуєте в каталозі ЕТЦ посилання на інтернет-магазин продавця. Орендарям це дає потік покупців. З огляду на, що торгові центри не дуже бажають бачити в складі своїх орендарів магазини розпродажів, орендарів може бути реально багато - адже торгова площадка потрібна їм більше, ніж вам потрібен окремо взятий орендар. У початковому періоді роботи ЕТЦ оренду для них можна зробити безкоштовною на 1-2 місяці.

2. ОПЛАТА ЗА ВІДВІДУВАЧА.
Цей варіант схожий на перший з тією різницею, що орендарі будуть оплачувати Вам 2-4-10 руб. за кожного відвідувача, який перейшов уже з вашого ЕТЦ.

3. ІНТЕГРАЦІЯ МАГАЗИНІВ.
Ви можете інтегрувати на сайті свого ЕТЦ магазини самостійно (товар в них додають продавці) і проводити продажу через себе, утримуючи від угоди 2-6-8%. Продавцю передаються гроші і дані покупця для доставки.

У будь-якому випадку, вибір варіанта роботи - Ваше право.
Електронний торговий центр буде працювати на Вас 24/7/365. Йому не страшні (навіть вигідні) ні пандемія, ні інші проблеми, які можуть бути у фізичних ТЦ. Не важливо, де знаходиться як покупець, так і орендар - доставка товару по РФ знімає проблему відстаней. Не потрібно численний персонал для обслуговування, немає проблем утримання приміщень.

Купівля домен-адреси електронного торгового центру може стати як початком перспективного бізнесу, так і варіантом вигідного інвестування. Ціна домену ЕТЦ - 9 900 000 рублей, зниження ціни не обговорюється.

Ексклюзивне і перспективне доменне ім'я вже майже Ваше.

Додаткова інформація на сайті распродажі.москва

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Розмістити оголошення безкоштовно в Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Розмістити оголошення безкоштовно в Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим