Hupharma Decanoate тестостерону injectable стероїди порошок

Номер оголошення 389130

Опис

Hupharma тестостерон phenylpropionate injectable порошок стероїдів

e-mail:tammy@hupharma.com
WickrMe: Tammyzxz
У WhatsApp:15171477202

стероїди,оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Назва продукту: креатин phenylpropionate

Номер CAS: 1255-49-8

Очищенность: 99%

Молекулярна формула: C28H36O3

Молекулярний вага: 420.59

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок

Опис:

Тестостерон phenylpropionate стероїдна инкреть від андрогену та знайдений у ссавців і інших хребетних, тестостерон phenylpropionate головним чином зроблено секретним у випробуваннях пошт і завязях жінки, хоча невелика кількість також зроблено секретним адреналовыми залозами, тестостерон phenylpropionate инкреть сексу принципу мыжская і анаболитный стероїд.

Тестостерон-phenylpropionate має коротку тривалість всіх естерів тестостерону за винятком тестостерон-пропіонату, і це є причиною, воно було затаврено недійсним. з 3 до 4 днів в організмі, запобігає затримку води в м'язах тіла більш легко, ніж велика версія Естера; дуже бажаний ефект при цьому. після використання тестостерону-фенілпропіонат ефекти починають показувати в оснащенні. у цьому невеликому часу, спортсмен буде відчувати себе агресивніше і сильніше. він буде мати підвищений апетит; не дивно, що використання тестостерону-phenylpropionate для лікування людей з дистрофією недуг. для тих, хто має проблеми з ін'єкціями, може бути, це не стероїд, після ін'єкції-це єдиний спосіб керувати ним.

Додатки:

Тестостерон phenylpropionate відіграє ключову роль у розвитку мыжской відтворювальної тканини як сім'яників і простати. В додаванні, cypionate тестостерону необхідно для здоров'я і благополуччя також, як запобігання остеопорозу, phenylpropionate тестостерону збережені через більшостей vertebrates, хоча риби вносять трохи різниця від називається 11-ketotestosterone.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Розмістити оголошення безкоштовно в Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Розмістити оголошення безкоштовно в Центр оголошень Сімферополю та Автономної Республіки Крим